پارتیشن شیشه ای تک جداره

پارتیشن شیشه ای تک جداره - شرکت شیشه ساختمانی زیما

پارتیشن شیشه ای تک جداره (Single glass partition) یک دیوار جدا کننده تک شیشه ای  است که معمولا با ضخامت ۳.۲ سانتی متر، بر سادگی و فنی بودن تاکید دارد. ویژگی های اصلی عبارتند از: پروفیل های آلومینیومی بیرونی، ورق های شیشه ای چند لایه، پانل های چوبی ملامینه یا روکش، درهای کشویی یا لولایی و ماژول های مختلف.

مهمترین دلیل که پارتیشن شیشه‌ای طرح‌دار را محبوب می‌کند این است که نصب پارتیشن شیشه‌ای تک جداره به زمان زیادی احتیاج ندارد و به راحتی نصب می‌شود. همچنین می‌توان گفت که قیمت آن هم نسبت به دیگر پارتیشن‌های شیشه‌ای مناسب خواهد بود، از این رو مناسب‌ترین نوع از پارتیشن شیشه‌ای اداری است.

پارتیشن شیشه‌ای می‌تواند بهترین روش برای جداسازی فضای درونی دفترهای کاری باشد. اگر این پارتیشن از جنس شیشه باشد باعث زیبایی می‌شود و هم تمامی ویژگی‌های یک پارتیشن خوب را دارد و نکته قوت آن نسبت به دیگر پارتیشن‌ها شفافیت و ایجاد دید بهتر به مکان می‌باشد. یکی از انواع پارتیشن شیشه ای ، پارتیشن شیشه ای تک جداره می‌باشد.

فهرست مطالب

تعریف پارتیشن شیشه ای تک جداره چیست؟

پارتیشن شیشه ای طرح دار برای مکان‌هایی استفاده می‌شود که امکان استفاده از پارتیشن شیشه‌ای دوجداره را نداشته باشند.

پارتیشن بندی تک جداره Single Glazed Partition محبوب ترین سیستم دیوار شیشه ای برای دفتر و خانه است که راه حلی با کیفیت بالا و کم هزینه برای تقسیم فضا ارائه می دهد.

پارتیشن بندی تک جداره  اتاق های خصوصی ظریفی را در یک فضای باز ایجاد می کند و در عین حال اجازه می دهد نور طبیعی به منطقه نفوذ کند.

پارتیشن شیشه‌ای تک جداره دارای اسکلت باریک و ظریفی می‌باشد. این پارتیشن ها بهترین روش برای افرادی است که می‌خواهند دفتر یا مکان دلخواهشان را تفکیک کنند و به صورت اتاق‌های مختلف در آورند ولی زمان بسیاری ندارند.

پارتیشن شیشه‌ای تک جداره به راحتی نصب می‌شود، چون که این پارتیشن به سقف وصل نمی‌شود ولی در عین حال ظاهری شبیه به یک اتاق خواهد داشت. شیشه‌های استفاده شده در پارتیشن شیشه‌ای تک جداره سکوریت و ایمن می‌باشند و ضخامت آنها ۱۰ میلی‌متر می‌باشد.  نوع آن هم بسته به سلیقه فرد دارد، چرا که فرد امکان استفاده از شیشه‌های مات، شیشه های رنگی ، ساده و هوشمند را دارد.

امروزه کارفرمایان دلشان می‌خواهد به محیط کاری خود دسترسی و دید بیشتری داشته باشند و کارکنان خود را زیر نظر بگیرند، برای همین است که پارتیشن شیشه‌ای رواج زیادی در شیشه‌های ساختمانی پیدا کرده است. پارتیشن شیشه‌ای دارای دو نوع تک جداره و دو جداره می‌باشد که هر کدام مزایا و معایب خاص خود را دارند و نمی‌توان گفت که کدام یک نسبت به دیگری برتری دارد.

اولین ویژگی مهمی که برای یک پارتیشن وجود دارد عایق بودن در برابر صدا می‌باشد و برای افراد بسیار مهم است چون که هیچ‌ کارفرمایی نمی‌خواهد که حرف‌های زده شده در جلسه و یا قسمت‌های مختلف اداره پخش شود. پارتیشن شیشه‌ای این مشکل را برای افراد حل کرده است چون که شیشه در مقابل صوت عایق بسیاری خوبی می‌باشد و گذر صوت از خود را کنترل می‌کند. پارتیشن شیشه‌ای تک جداره عایق صوتی بسیار خوبی می‌باشد، ولی قطعا پارتیشن دو جداره نسبت به آن عملکرد بهتری خواهد داشت.

مورد بعدی این است که قطعا قیمت پارتیشن شیشه‌ای تک جداره نسبت به دو جداره، بسیار مناسب‌تر خواهد بود، چون که شیشه استفاده شده در آن کمتر می‌باشد. از مزایای دیگر پارتیشن شیشه‌ای تک جداره این است که مکان کمتری را نسبت به پارتیشن دوجداره اشغال می‌کند.

مورد آخر دید پارتیشن می‌باشد که قطعا پارتیشن شیشه‌ای تک‌جداره شفاف‌تر است و دید آن نسبت به دو جداره بهتر و واضح‌تر خواهد بود.

کاربرد پارتیشن شیشه ای تک جداره

همانطور که می‌دانید پارتیشن شیشه‌ای می‌تواند کاربرد بسیاری برای تمامی ساختمان‌ها داشته باشد و در هر جایی امکان استفاده از آن وجود دارد. پارتیشن شیشه‌ای تک جداره هم نوعی از پارتیشن شیشه‌ای می‌باشد که هم به فضای کمتری احتیاج دارد و هم نصب سریع و راحتی خواهد داشت.

از پارتیشن شیشه‌ای برای جداکردن دفاتر اداری و ایجاد اتاق‌های مختلف استفاده می‌شود. همچنین در محیط خانه هم کارایی زیادی دارد و برای ایجاد حمام شیشه‌ای، گلخانه، استفاده در آشپزخانه و اتاق کار و سایر موارد بسیار مناسب می‌باشد. امروزه در بیشتر ساختمان‌ها از پارتیشن‌های شیشه‌ای برای ایجاد اتاقک دوش‌ داخل حمام استفاده می‌کنند و با این روش از خیس شدن سایر جاهای حمام جلوگیری می‌کنند.

پارتیشن شیشه‌ای، مانند درب‌های آلومینیومی و آهنی قدیمی نیستن که به مرور زمان زنگ بزند و یا بپوسد، برای همین شما با خیال راحت می‌توانید در هر جایی که دلتان خواست از آن استفاده کنید و مطمئن باشید که هرگز نخواهد پوسید. همچنین می‌توانید اطمینان داشته باشید که بسیار مقاوم خواهد بود و خطری برای شما نخواهد داشت.

انواع پارتیشن شیشه‌ای تک جداره

پارتیشن شیشه‌ای تک جداره هم مانند دیگر پارتیشن‌های شیشه‌ای می‌تواند انواع مختلفی داشته باشد و با روش‌های مختلفی قابل اجرا می‌باشد که بیشتر راجع به آن صحبت خواهیم کرد. پارتیشن شیشه‌ای تک جداره می‌تواند به صورت روکار، توکار، فریم‌لس، فریم‌دار، ریلی، رنگی و مات طراحی شود.

پارتیشن شیشه‌ای تک جداره روکار

این پارتیشن به صورت روکار روی زمین و سقف قرار می‌گیرد و نیازی به کندن زمین و سقف ندارد.

پارتیشن شیشه‌ای تک جداره توکار

این نوع پارتیشن قبل از نصب نیاز به کف‌سازی دارد و باید روی زمین و سقف مکانی برای نصب آن کنده و در نظر گرفته شود. از پارتیشن شیشه‌ای توکار با نام دینی هم یاد می‌شود.

پارتیشن شیشه‌ای تک جداره فریم‌لس

این نوع پارتیشن بسیار رایج و پرطرفدار است چرا که در ساخت این نوع پارتیشن از هیچ گونه سازه‌های عمودی و افقی استفاده نمی‌شود. در واقع می‌توان گفت که شکل کاملی دارد و دید آن نسبت به دیگر پارتیشن‌های شیشه‌ای بهتر و بیشتر است.

پارتیشن شیشه‌ای تک جداره فریم‌دار

این پارتیشن برخلاف پارتیشن فریم‌لس دارای قسمت‌های مختلف عمودی و افقی می‌باشد که این موضوع باعث می‌شود که مقاوم‌تر از فریم‌لس باشد. ولی باعث می‌شود که محیط شلوغ‌تر دیده شود و میدان دید کمتری داشته باشد و این موضوع می‌تواند برخلاف میل افراد باشد.

قیمت پارتیشن شیشه ای تک جداره

همانطور که قبل‌تر هم اشاره کردیم، قیمت پارتیشن شیشه‌ای تک جداره نسبت به دوجداره‌ها پایین‌تر می‌باشد، ولی به طور کلی می‌توان گفت که قیمت واحدی نمی‌توان برای آن در نظر گرفت.  قیمت آن می‌تواند به مواردی مانند اندازه، نوع و رنگ و طرح آن بستگی داشته باشد و در واقع قیمت انواع مختلف آن با هم متفاوت است.

مهدی نجاری
مهدی نجاری
I'm Mahdi Najjari, an experienced SEO specialist with over 2 years in the industry. As a senior building glass and ecommerce specialist, I offer customized SEO strategies to help businesses succeed online. With a proven track record and a dedication to staying current with the latest trends, I have what it takes to take your business to the next level.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Button