قبل
بعدی

نمای شیشه‌ای اسپایدر + اجرا و نصب توسط متخصصین

نمای اسپایدر شیشه‌ای (Spider Glass Facade) یک نمای مدرن است که کاملا به صورت خود ایستا می‌باشد‌. در کل اجزای این سیستم توسط اتصالات نقطه‌ای به سازه اصلی اتصال یافته‌اند. در تعریفی ساده‌تر باید گفت که در گذشته هنگامی که برای نمای ساختمانی از شیشه بهره می‌بردند، آن‌ها را در داخل قاب قرار می‌‌دادند، اما امروزه به دلیل پیشرفت فناوری و تجهیزات نماهایی مانند نمای اسپایدر به کار گرفته می‌شوند که بدون فریم و قاب هستند. با به کارگیری سیستم اسپایدر شیشه‌ای ساختمان یک نمای شفاف و مدرنی خواهد داشت.

 

چرا از نمای شیشه ای اسپایدر استفاده می‌شود؟

امروزه نمای ساختمان‌­ها یکی از ویژگی‌های مهم در زیبای ساختمان می‌باشد. استفاده از نمای شیشه ای اسپایدر می‌تواند به شما کمک کند تا زیبایی منحصر به فرد به نمای ساختمان خود بدهید.

نمای شیشه ای اسپایدر یکی از به­‌روزترین و مدرن‌ترین ساخت‌های استفاده شده در نما می‌باشد که در کنار شیک کردن ساختمان، زیبایی نمای ساختمان را در طول زمان ثابت نگاه می‌دارد، چون شیشه‌ها به سادگی تمیز می‌شود و زیبایی خود را حفظ می‌‎کند.

 

نمای اسپایدر شیشه ای

 

سالیان سال است که تولید‌کنندگان از متریال شیشه استفاده می‌کنند تا محصولاتی را تولید نمایند. به مرور زمان محصولات تولیدی شیشه‌ای وارد فاز جدیدی شده است، چرا که پیشتر در صنعت ساختمان سازی تنها برای قسمت پنجره از آن‌ها بهره می‌بردند.

اما امروزه در بخش‌های دیگری از ساختمان نیز شاهد استفاده از آن‌ها هستیم. سیستم نمای اسپایدر نیز جزو این محصولات محسوب می‌شود که با به کارگیری تکنولوژی پیشرفته و به روز ساخته شده‌ است.

چرا از نمای اسپایدر در ساختمان استفاده می‌شود؟

نصب و اجرای آسان و سریع

نصب و اجرای نما اسپایدر، فرایند سخت یا پیچیده‌ای ندارد و خیلی راحت و سریع‌تر نسبت به دیوارهای سنتی قابل نصب است.‌

زیباسازی فضا

امروزه رقابت در صنعت ساختمان بسیار بالا است و قطعاً شیک و خاص بودن و نیز مدرن بودن، شما را از سایر رقبا متمایز خواهد کرد. این شیشه‌ها در رقابت زیبایی بی همتا هستند.

استفاده بهینه از نور طبیعی

همه ما می‌دانیم که عدم وجود نور مناسب تاثیر منفی در روحیه و عملکرد کارکنان دارد.

استاندارد بودن و مقاومت و دوام بالا

نمای شیشه ای اسپایدر در برابر ضربه مقاوم هستند و از دوام مناسبی برخوردارند.

افزایش بهره وری کاری

سهولت نظافت و حفظ و نگهداری

دیوارهای شیشه‌‎ای در قبال دیوارهای سنتی به سرعت تمیز می‌‎شوند.

کاربرد نمای اسپایدر

نمای اسپایدر در نماهای ساختمان‌هایی نظیر: ساختمان‌های اداری، فرودگاه‌ها، وزارتخانه‌ها، هتل‌ها، اماکن تجاری و… استفاده می‌شود و عمده کاربرد آن‌ها این است که به ظاهر ساختمان‌ها نمایی گیرا و شیک می‌بخشند.

 

مزایا و معایب استفاده از نمای شیشه‌ای اسپایدر

شاید در نگاه اول فکر کنید که تنها مزیت نمای اسپایدر شیشه‌ای ظاهر مدرن آن است، اما باید گفت که دارای مزیت‌های دیگری نیز است که همین مزیت‌ها سبب شده که استفاده از این محصولات افزایش یابد.

از جمله مزایایی که می‌توان برای آن مثال زد عبارتند از: وزن کم، انعطاف پذیری بالا، ایمنی بالا، افزایش شعاع دید، بالا بودن سرعت اجرایی، عایق حرارتی، عایق صوتی، افزایش ارزش مالی ساختمان، افزایش بهره‌مندی از نور طبیعی.

از طرفی این محصولات به دلایلی دارای معایبی نیز هستند. البته در نظر داشته باشید که معایب نمای اسپایدر شیشه‌ای راه حل‌هایی نیز دارند که با کمک راه حل‌ها می‌توان در جهت برطرف کردن معایب آن‌ها اقداماتی را انجام داد. به هنگام اجرای نمای اسپایدر شیشه‌ای باید دقت عمل زیادی داشته باشید، چرا که اجرای آن‌ها نیازمند محاسبات دقیقی است، از این رو باید از افراد حرفه‌ای و متخصص در این زمینه کمک بگیرید در این صورت مشکلی پیش نخواهد آمد. از این رو پیشنهاد می‌کنیم از کمک و مشاوره حرفه‌ای متخصصین زیما بهره ببرید و از طریق یکی از راه‌های ارتباطی با ما در تماس باشید.

 

انواع سازه نمای اسپایدر

نماهای اسپایدر شیشه‌ای نیز به نوبه خود در انواع مختلفی تولید می‌شوند. به طور کلی می‌توان انواع آن‌ها را در ۳ دسته اصلی تقسیم بندی کرد که به شرح موارد زیر می‌باشند:

۱. نمای اسپایدر لوله‌‌ای

این سازه از نمای اسپایدری نسبت به دو سازه دیگر رایج‌تر است. همان گونه که از نام آن پیداست در این مدل از لوله‌هایی بهره می‌برند که از جنس استیل می‌باشد. قطر و ضخامت این لوله‌ها طبق موقعیت جغرافیایی، بار وارده و وزن شیشه محاسبه می‌گردد.

۲. نمای اسپایدر کابلی

در دومین مورد با نمای اسپایدر کابلی روبرو هستیم که در این مدل از کابل‌های افقی و عمودی استفاده می‌کنند. در این نما، کابل‌ها به وسیله‌ گیره‌هایی که از جنس استیل هستند در جای خود به صورت منظم و شبکه‌‌ای قرار می‌گیرند. از طرفی جک‌های هیدرولیکی تحت کشش نیز در نگه‌داری آن‌ها در جای خود نقش پررنگی دارند.

۳. نمای اسپایدر فین گلس

در نمونه‌های پیشین سازه پشتیبان از جنس فلز بود، اما در این مورد برخلاف موارد قبلی جنس سازه پشتیبان نیز از شیشه می‌باشد. بدین شکل که سازه پشتیبان یک تیغه شیشه‌ای لمینت شده است که به صورت عمود در پشت نما جای می‌گیرد. پس از آن قطعاتی که اسپایدر را نگه‌ می‌دارند بر روی آن تیغه نصب می‌گردند.

 

اتصالات و یراق‌ آلات نمای اسپایدر

در نمای اسپایدر شیشه‌ای اتصال‌های صورت گرفته از فولاد ضد زنگ می‌باشد‌‌. این اتصالات که با نام اتصالات عنکبوتی نیز شناخته می‌شوند توسط پیچ، مهره و لنگرهایی به سازه اصلی اتصال می‌یابند. نیروهایی که بر مفصل وارد می‌شوند به وسیله این اتصالات به سازه اصلی انتقال می‌یابند.

 

 

طراحی و روش اجرا نمای اسپایدر شیشه‌ای

در رابطه با اجرای نمای اسپایدر شیشه‌ای باید گفت که نصب و اجرای آن‌ها بسیار پیچیده می‌باشد‌، چرا که جهت اجرای آن‌ها باید محاسبات دقیقی را انجام دهید. حتی اگر در انجام محاسبات اختلافی به اندازه چند میلی متر هم وجود داشته باشد کل پروژه را با مشکل بزرگی روبرو خواهد کرد. برای اجرای نمای اسپایدر شیشه‌ای ۴ روش وجود دارد که به شرح موارد زیر می‌باشند:

  • روش spider truss & spider pipe
  • روش spider clamp
  • روش Glass fitting
  • روش Tension Rod & Tension cable

 

ابعاد نمای اسپایدر

بدیهی است که نمای اسپایدر در هر پروژه‌ای متفاوت می‌باشد. توجه داشته باشید که هر چقدر که ابعاد شیشه بزرگ‌تر باشد به همان اندازه نیز زیبایی ساختمان بیشتر می‌شود. پس با این اوصاف ابعاد نمای اسپایدر شیشه‌ای قابل تغییر است و نمی‌توان ابعاد دقیقی را برای آن بیان کرد.

 

مقایسه نمای شیشه‌ای اسپایدر با نمای کرتین وال

در یک مقایسه کلی باید گفت که در نمای کرتین وال شبکه بندی آلومینیومی کاملا مشخص می‌باشد، در حالی که در نمای اسپایدر شیشه‌ای با یک نمای شفاف و یکدست روبرو هستیم.

از طرفی شیشه‌‌های مورد استفاده برای نمای اسپایدر در ابعاد بیشتر از ۳ متر مربع تولید می‌شوند و همچنین شیشه لمینیت شده نیز هستند. در آخرین مورد می‌توان به وزن آن‌ها هم اشاره کرد که وزن سیستم نمای اسپایدر کمتر از نمای کرتین‌ وال می‌باشد، چرا که در سیستم اسپایدر از پروفیل‌های آلومینیومی و استیل کمتری استفاده شده است.

 

نصب و اجرای نمای اسپایدر شیشه ای

اجرای نما اسپایدر کاملاً بستگی به نیاز و سلیقه شما و نوع فضا دارد. پس در هنگام اجرا، مانند هر کار دیگری باید به متخصص مراجعه شود تا با بهره‌­گیری از تجربه یک تیم ماهر و زبده کار نصب به خوبی انجام شود. 

نصب نمای اسپایدر

در این راستا تیم حرفه‌ای زیما آماده ارائه هر گونه مشاوره نصب و اجرا در این حوزه می‌باشد.

مراحل نصب نمای شیشه ای اسپایدر

با نصب نمای اسپایدر، فضایی دلنشین و مطلوب ایجاد می‌شود و خلاقیت در محیط کاری و کارکنان ارتقا می‌یابد. این چند گام را با زیما همراه شوید.

اندازه‌گیری در محل اجرا

در این مرحله ابتدا به اندازه‌گیری محیط نصب می‌پردازیم و پس از آن طول یا عمق فضایی که قرار است توسط نمای اسپایدر احاطه شود، اندازه‌گیری می‌شود.

نصب قاب و پروفیل‌ها

در این مرحله باید پروفیل‌ها یا همان فریم کار نصب شود. نکته مهم این است که از تراز و تمیز بودن سطوح اطمینان حاصل شود و هر گونه ناهمواری یا شیب غیر عادی برطرف شود. در صورتی که نیاز به شیار زدن است، باید با دقت و ابزار مخصوص شیارها با عمق یکسان و در خطوط مستقیم ایجاد شود. در نهایت شیشه‌ها در محل نصب شود.

نصب پنل‌های شیشه

اینجا رعایت نکات ایمنی مهم است و باید از تحت فشار نبودن غیرعادی شیشه‌ها مطمئن شد. همچنین شیشه‌ها امتحان شوند تا لقی و حرکت اضافه نداشته باشند و محکم توسط پروفیل و قاب در جای خود فیکس شده باشند.

بازبینی و کیفیت سنجی نصب و اجرا

پس از پایان کار شیشه، مجدداً اتصالات و استقامت دیواره‌­ها و درب­‌ها بررسی می‌شود.

مراحل نصب نمای اسپایدر شیشه ای

اگر قصد سفارش و خرید اتصالات و نمای اسپایدر شیشه ای داریم از کجا شروع کنیم؟

تیم حرفه‌ای زیما همراه شماست تا با نمای شیشه ای اسپایدر، جلوه‌ای شیک، مدرن، مناسب و عاری از هرگونه سر و صدا ایجاد کنید.برای هرگونه مشاوره در زمینه نصب نمای اسپایدر با بخش مشاوره شرکت زیما تماس حاصل فرمایید.

مزایا، معایب و انواع شیشه نشکن چیست ؟ - لیست قیمت طراحی، نصب و اجرای پارتشین شیشه ای اداری​ شرکت ساختمانی زیما

قیمت اتصالات و نمای شیشه ای اسپایدر

اگر با تحقیق و کسب اطلاعات به این تصمیم رسیدید که برای بازسازی یا برای تغییر نمای محیط کاری یا منزل خودتان تمایل به کاربرد نمای اسپایدر شیشه ای را دارید، برای دریافت قیمت، مشاوره و … به تیم متخصص زیما اعتماد کنید و از مشاوره رایگان آنها استفاده کنید.

از طریق ارتباط با بخش مشاوره زیما، ما در مورد نحوه انجام کار، قیمت محصولات و خدمات پاسخگوی شما هستیم. متخصصین زیما از محل شما بازدید به عمل می‌آورند و نیاز شما را شناسایی می­‌کنند و مطابق با نظر و سلیقه شما پیشنهادات خود را ارائه خواهند کرد و پس از تصمیم گیری شما، قرارداد تنظیم خواهد شد و در مدت کوتاهی شما یک تغییر فضای چشمگیر و دلنشین را تجربه خواهید کرد.

 

Call Now Button