آشنایی با بهترین رنگ ها برای شیشه رفلکس

بهترین رنگ شیشه رفلکس - شرکت شیشه ساختمانی زیما دیجی کالا

امروزه استفاده از شیشه‌های رفلکس در صنعت شیشه ساختمانی مرسوم شده است. به هنگام تولید این نوع شیشه‌ها از آلیاژ و فلزاتی بهره می‌برند که استفاده از آنها باعث می‌شود که خواص شیشه‌ها تغییر یابند.

پیرو این دگرگونی‌ها، رنگ‌ شیشه‌ها نیز دستخوش تغییراتی خواهد شد که آن هم به نوبه خود بر مقدار بازتاب نور این نوع شیشه‌ها تاثیر‌ دارد. شیشه‌های رفلکس را می‌توان در انواع رنگ‌ها سفارش داد.

فهرست مطالب

بهترین رنگ برای شیشه رفلکس

در بحث بهترین رنگ شیشه رفلکس باید گفت که این مورد بیشتر به سلیقه مصرف کننده بستگی دارد و نمی‌توان قاطعانه عنوان بهترین را به یکی از آنها داد.

نکته‌ای که در این بخش حائز‌ اهمیت است، مرسوم بودن برخی از رنگ‌های موجود می‌باشد. به عبارت ساده‌تر استفاده از شیشه‌های رفلکس با یک رنگ مشخص در یک قسمت از ساختمان به تدریج در بین عوام جا افتاده است. به عنوان مثال از شیشه‌های رفلکس دودی بیشتر برای ساختمان‌های مسکونی کاربرد داشته و از طرفی دیگر برای ساختمان‌های بلند اداری، شیشه‌های رفلکس آبی رنگ مورد استفاده قرار می‌گیرند.

در تعریف بهترین رنگ برای شیشه رفلکس می‌توان عوامل دیگری را نیز مد نظر قرار داد. از آن جهت که این دسته از شیشه‌ها در بازتاب نور تبحر خاصی دارند، می‌توان از آنها در مناطق گرمسیری استفاده کرد. چرا که در این مناطق خورشید به طور مستقیم می‌تابد و این شیشه‌ها به نوبه خود می‌توانند بخش اعظم نور تابیده شده را بازتاب نمایند.

رنگ‌های شیشه رفلکس

انواع رنگ‌های شیشه‌های رفلکس عبارتند از: طلایی، نقره‌ای، دودی، آبی، برنزی، سبز و صورتی. هر یک از موارد مذکور با توجه به رنگ آن‌ا، ویژگی‌های متفاوتی دارند. در ادامه مشطلب با ما همراه باشید تا جزئیات بیشتری را در این باره با شما در میان بگذاریم.

  • رنگ شیشه رفلکس طلایی: رنگ طلایی جزو رنگ‌هایی است که همواره نمای مجللی را به ارمغان می‌آورد. از این رو بسیاری از افراد در انتخاب شیشه‌، رنگ طلایی را ترجیح می‌دهند تا بتوانند با استفاده از آن به سازه خود ظاهری لاکچری بدهند. برای فضاهایی با نور متوسط بهترین گزینه استفاده از شیشه رفلکس طلایی می‌باشد‌، چرا که میزان انتقال نور در این دسته از شیشه‌ها ۳۷ درصد و میزان بازتاب نور در آنها ۳۴ درصد است.
  • رنگ شیشه رفلکس نقره‌ای: در بین تمامی رنگ‌‌های موجود برای شیشه‌های رفلکس، رنگ نقره‌ای بیشترین بازتاب نور را داراست. به همین دلیل این رنگ از شیشه‌های رفلکس حالت آیینه مانندی پیدا می‌کنند. با توجه به این که رنگ نقره‌ای این دسته از شیشه‌ها مقدار زیادی از نور خورشید را بازتاب می‌کنند، پس فضای داخلی سازه از روشنایی کمتری برخوردار خواهد شد. با این اوصاف بهتر است این نوع از شیشه‌ها در محیط‌هایی استفاده شود‌ که در آنجا شدت تابش نور خورشید بسیار زیاد است.
  • رنگ شیشه رفلکس دودی: میزان نوری که شیشه‌های رفلکس دودی انتقال می‌دهند در حدود ۵۱ درصد و مقدار بازتاب نور در آنها ۶ درصد می‌باشد. با توجه به موارد ذکر شده استفاده از این نوع شیشه‌ها با رنگ دودی برای محیط‌هایی که کم نور است، گزینه مناسبی می‌باشد. یکی از ویژگی‌های بارز این نوع از شیشه‌های رفلکس این است که با اکثر رنگ‌ها هارمونی خاصی را به وجود می‌آورند.
  • رنگ شیشه رفلکس آبی: میزان انتقال نور در شیشه‌های رفلکس آبی رنگ ۱۹% بوده و مقدار بازتاب آن نیز ۳۶% است. این نوع از شیشه‌ها با رنگ آبی مناسب محیط‌هایی است که میزان نور در آنجا کم یا متوسط می‌باشد‌. با این حال دسته از شیشه‌ها با رنگ آبی بسیار پرطرفدار است، چرا که می‌توان به راحتی آنها را با متریال‌هایی به رنگ طوسی و سفید استفاده کرد و نمای زیبایی را ایجاد نمود.
  • رنگ شیشه رفلکس برنزی: شیشه‌های رفلکس برنزی ۲۰% از نور را از خود عبور می‌دهند و به میزان ۴۰% نیز بازتاب می‌کنند. با توجه به این که میزان بازتاب این شیشه‌ها زیاد می‌باشد، پس بهتر است در مناطقی مورد استفاده قرار گیرند که شدت تابش نور آفتاب در آنجا زیاد باشد. در بحث هارمونی رنگ‌ها نیز رنگ برنزی به خوبی عمل می‌کند و جلوه‌ای گیرا به سازه می‌بخشد.
  • رنگ شیشه رفلکس سبز: بهتر است از شیشه‌هایی رفلکس سبز رنگ در مناطق کم نور استفاده نشود، چرا که میزان بازتاب نور در این نوع از شیشه‌ها ۲۸% می‌باشد که سبب می‌شود فضای داخلی سازه تا حدودی تاریک و کم نور شود. بدین منظور آنها بیشتر در محیط‌هایی کاربرد دارند که میزان تابش نور خورشید بسیار بالا باشد.
  • رنگ شیشه رفلکس صورتی: به دلیل آنکه رنگ صورتی نسبت به بقیه رنگ‌ها مرسوم‌تر نمی‌باشد، بیشتر آنها را در کاربری‌های خاص به کار می‌گیرند. به عنوان مثال می‌توان آنها را در پارتیشن‌ها فضای داخلی، کافه‌ها، رستوران‌ها و… استفاده کرد. این دسته از شیشه‌ها با رنگ صورتی ۲۷% از نور انتقال می‌دهند و به میزان ۴۰% نیز بازتاب می‌نمایند. در همین راستا برای نصب و اجرای شیشه رنگی  ساختمانی می‌توانید با بهره‌مندی از مشاوره رایگان با متخصصین شرکت شیشه ساختمانی زیما ارتباط برقرار کنید.

تفاوت شیشه رفلکس نقره‌ای و طلایی

از تفاوت‌هایی که می‌توان برای شیشه‌های رفلکس نقره‌ای و طلایی مثال زد میزان رفلکتیو آنها می‌باشد. بدین صورت که شیشه‌های رفلکس نقره‌ای به نسبت سایر رنگ‌ها میزان رفلکتیو بیشتری دارند. میزان رفلکتیو در نمونه نقره‌ای به گونه‌ای است که آنها حالت آینه مانند پیدا می‌کنند. به همین منظور سفارش شیشه‌های رفلکس نقره‌ای نسبت به شیشه‌های رفلکس طلایی بیشتر می‌باشد.

معایب شیشه رفلکس نقره‌ای

این دسته از شیشه‌ها علاوه بر مزایایی که دارند، معایبی را نیز دارا هستند. به عنوان نمونه به هنگام شب شما از محیط داخلی ساختمان قادر به دیدن فضای بیرونی نیستید. از طرفی به همان اندازه که شیشه‌هایی رفلکس در روز مانع دیده شدن فضای درونی ساختمان می‌شوند، شب هنگام محیط داخلی از بیرون سازه قابل مشاهده خواهد بود و این مسئله‌ به نوعی قوانین حریم خصوصی را زیر سوال می‌برد. همچنین در طول روز از نور طبیعی کمتری بهره‌مند خواهید شد.

معایب شیشه رفلکس طلایی

با فاکتور گرفتن از انواع رنگ‌های شیشه‌های رفلکس، معایب آنها را می‌توان به تمامی شیشه‌های رفلکس با هر رنگی تعمیم داد. گفته‌های بخش قبلی در این باره نیز صدق می‌کند که می‌توان به طور خلاصه به آنها اشاره کرد.

  • عدم دید فضای بیرونی از داخل ساختمان به هنگام شب
  • امکان دیده شدن فضای داخلی از بیرون در شب و نقض حریم خصوصی
  • استفاده ناکافی از نور طبیعی
مهدی نجاری
مهدی نجاری
I'm Mahdi Najjari, an experienced SEO specialist with over 2 years in the industry. As a senior building glass and ecommerce specialist, I offer customized SEO strategies to help businesses succeed online. With a proven track record and a dedication to staying current with the latest trends, I have what it takes to take your business to the next level.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Button