قبل
بعدی

نرده شیشه ای چیست؟

نرده شیشه‌ای (Glass fence) یا هندریل شیشه ای حفاظی از جنس شیشه است که توسط پایه‌ها و چارچوب‌هایی از جنس استیل یا آلومینیوم در جای خود ثابت شده است. نرده شیشه‌ای علاوه بر آنکه نقش حفاظ را دارد، به دلیل شفافیت و زیبایی شیشه، جلوه‌ای مدرن و خاص به ساختمان می‌دهد و علاوه بر آن دسترسی به نور و چشم‌انداز را ممکن می‌کند.

نرده شیشه ای در ساختمان های جدید و همچنین پروژه های نوسازی بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد. حصار شیشه ای از شیشه سفت ساخته شده است که در پایه نگه داشته می شود و اغلب با یک نرده در اطراف بالای شیشه نرده نگه داشته می شود.

امروزه یکی از دغدغه‌های اصلی طراحان و معماران در حوزه صنعت ساختمان وجود مساحت و فضای کوچک می‌باشد و همین دغدغه یکی از دلایل محبوب شدن عناصر شیشه‌ای همچون نرده شیشه ای در طراحی داخلی و خارجی ساختمان‌ها می‌باشد. چرا که این عناصر علاوه بر زیبایی و جلوه، به ایجاد فضای بیشتر در ساختمان هم کمک می‌کنند.

نرده شیشه ای یا هندریل شیشه ای

یکی از مصادیق گسترش کاربرد شیشه در معماری مدرن، نرده شیشه‌ای و جان پناه‌ شیشه‌ای است که به طور روز‌ افزون مورد توجه طراحان قرار گرفته است.

 مزایای نرده شیشه ای یا هندریل شیشه ای؟

با افزایش تکنولوژی و مدرن شدن سازه‌ها نرده شیشه‌ای یا همان هندریل شیشه ای، جای نرده‌های چوبی و فلزی قدیمی را گرفته است. در اینجا برخی از موارد را آورده‌ایم:

  • بزرگ تر نشان دادن فضا و افزایش میدان دید
  • ارائه نمای شفاف و ورود نور بیشتر
  • امنیت
  • نصب سریع
  • سفارش‌ سازی و هزینه نگهداری پایین
  • دوام و ماندگاری بالا و ضد آب بودن
  • جذابیت بصری با طراحی تطبیق پذیری

مزایای نرده شیشه ای

افزایش فضای دید و اشغال فضای کم

نرده شیشه ای فضا را بزرگتر نمایش می‌دهد و میدان دید افزایش می‌دهد​.
از جمله مهم‌ترین علت‌هایی محبوبیت نرده‌های شیشه‌ای در طراحی ساختمان‌های مدرن، نشان دادن فضا در ابعاد بزرگتر و ایجاد محدوده‌ی دید وسیع‌ در ساختمان است.

این نرده باعث می‌شود تا محیط خانه بزرگتر از واقعیت جلوه کند. در حالی که این قابلیت در هنگام استفاده از سایر نرده‌ها وجود نخواهد داشت.

مثلا اگر در روبه روی بالکن و یا خانه خود یک ویو جذاب و زیبایی دارید، این سیستم می‌تواند چشم اندازی کامل را برای شما مهیا کند.

 

ارائه نمای شفاف و ورود نور بیشتر

نور از جمله پر اهمیت‌ترین فاکتورها، در طراحی فضای داخلی و خارجی ساختمان می‌باشد. اینکه از چه متریالی استفاده کنید تا بتوانید از حداکثر نور محیط بهره‌مند شوید، یک امر بسیار ضروری است.

نمای شفاف و نور بیشتر با نرده شیشه ای

از این رو تنها متریالی که این ویژگی را دارد نرده شیشه‌ای است. زیرا این نرده نور محیط را از خود عبور داده و بدون اینکه مانعی برای دید ایجاد کند، نمایی کامل و شفاف از محیط بیرون را ارائه می‌دهد. این امر باعث ایجاد فضایی دلنشین در محیط داخلی شده و امکان استفاده از فضا و منظره‌ی بیرون را فراهم می‌کند.

 

امنیت

باید بدانید که این نرده‌ در هر جایی نصب ‌شود، امنیت افراد را از خطراتی احتمالی مانند سقوط تضمین خواهد کرد. زیرا این نرده‌ از شیشه‌های مقاوم در برابر عوامل گوناگون مانند ضربه و فشار ساخته شده‌ است.

از جمله شیشه‌های مورد استفاده در ساخت این نرده‌، شیشه‌های لمینیت و شیشه سکوریت است که عملکرد بسیار بالایی داشته و نگرانی شما را از جهات مختلف رفع می‌کند.

 

نصب سریع نرده شیشه ای

نرده‌های شیشه‌ای به سرعت قابل  نصب بوده و در مدت زمان کم، قابل اجرا و پیاده سازی است.

تمامی اتصالاتی که در این سیستم استفاده می‌شود، به طور کامل آماده و طراحی شده است، از این رو در محل نصب هیچ‌گونه رنگ، جوشکاری و… انجام نمی‌شود. این عمل در حین نصب باعث تسریع اجرا و دقت تمیزکاری پروژه می‌شود.

نصب سریع نرده شیشه ای از مزیت های آن است

 

سفارش‌ سازی و هزینه نگهداری پایین

هنگامی که می‌خواهید از نرده شیشه‌ای برای طراحی فضای داخلی و خارجی استفاده کنید، می‌توانید از انواع شیشه‌های رنگی، مات، طرح‌دار و… بهره‌مند شوید.

همچنین می‌توانید با ترکیب شیشه و پروفیل‌‍‌های مختلف، از طراحی مورد نظر خود لذت ببرید. این نرده‌ها نسبت به سایر نرده‌های چوبی و فلزی در هزینه نگهداری و تعمیر بسیار کم هزینه هستند. زیرا شیشه‌ای بودن این نرده‌ها باعث شده تا به سرعت با انواع شوینده‌ها تمییز گردند. همچنین می‌توان گفت که در طول مدت استفاده، هزینه‌ی نگهداری این سازه‌ها تقریباً صفر می‌باشد.

دوام و ماندگاری بالا و ضد آب بودن نرده های شیشه ای

اگر به دنبال متریالی هستید که بتوانید سالیان سال بدون هیچ گونه آسیب دیدگی از آن بهره‌مند شوید، نرده شیشه‌ای بهترین گزینه برای شماست. زیرا این نرده‌ها در دراز مدت تحت تاثیر عوامل محیطی مختلف تغییر رنگ نداده و جزو انتخاب‌هایی است که می‌توانید سالیان سال روی آن حساب باز کنید.

همچنین می‌توانید سطح شیشه‌ها را توسط مواد نانو رسوب گذاری کرده  و دوام آن را بالا ببرید.

جذابیت بصری با طراحی تطبیق‌پذیری

نرده شیشه‌ای به دلیل ایجاد جذابیت بصری فوق‌العاده، در بین افراد مخصوصا صاحبان املاک بسیار محبوبیت پیدا کرده است. یعنی با استفاده از این نرده‌ها به طراحی زیبا و سبک مدرن دست پیدا خواهید کرد.

زیبایی نرده ی شیشه ای آن را برای انتخاب مناسب می کند

همچنین ماهیت نرده‌ی شیشه‌ای به گونه‌ای است که با سایر متریال‌ها جفت شده و سبکی کاملا متفاوت را ایجاد می‌کند. یعنی طراحی و دکوراسیون شما هر چه باشد، نرده شیشه‌ای به راحتی با معماری شما هماهنگی کامل خواهد داشت.

معایب استفاده از نرده شیشه‌ای یا هندریل شیشه‌ای

  1. قیمت بالا به دلیل استفاده از شیشه‌های سکوریت و لمینت
  2. استفاده از پیچ، مهره و گیره‌های فلزی مرغوب برای نصب نرده شیشه ای
  3. دسترسی سخت برای شست‌و‌شوی طرف دیگر هندریل شیشه‌ای
  4. هزینه بالای تعمیرات در صورت شل شدن پروفیل‌ها یا آسیب دیدن شیشه

معرفی انواع نرده شیشه‌ای ساختمانی و هندریل شیشه‌ای

داشتن تنوع بالا یکی از دلایل محبوبیت نرده‌ و هندریل شیشه ای است. تنوع زیاد می‌تواند پاسخگوی تمام سلیقه‌ها باشد.

  • نرده فیکس پوینت
  • نرده شیشه‌ای اکسپوز یا روکار
  • نرده شیشه‌ای دفنی یا توکار
  • نرده شیشه‌ای اسپیگات
  • نرده یو‌چنل
  • نرده هنزا
  • نرده دی لاین d-line
  • نرده اسکوئر لاین square-line
  • نرده دور استخر
  • نرده گرد
  • نرده شیشه‌ای دو خطی duo-line
  • نرده شیشه ای پنجره Juliet Balcony
  • نرده هیبرد

انواع نرده شیشه ای

۱. نرده شیشه ای فیکس پوینت

نرده شیشه ای فیکس پوینت یا دکمه‌ای جزو نرده‌های روکار است. این نرده‌ توسط یراق آلات ضد زنگ و فولادی به کناره‌های دیوار متصل می‌گردد.

در هنگام نصب این شیشه تعیین محل سوراخکاری بسیار ضروری است. زیرا کوچک‌ترین خطا، نتیجه کار را خراب خواهد کرد. همچنین برای نرده‌ فیکس پویت از دو شیشه‌ی سکوریت و یا لمینیت استفاده می‌شود. از آنجایی که شیشه‌ی لمینیت وزن بالایی دارد، کمتر مورد استفاده قرار می‌گیرد.

۲. نرده شیشه ای اکسپوز (روکار)

نرده شیشه ای اکسپوز یا همان روکار بعد از اتمام مراحل ساختمان سازی مانند کف‌سازی، سرامیک، پارکت و… دور تا دور محیط به عنوان محافظ نصب می‌شود.

برای نصب این نرده باید کف کاملا تراز و صاف باشد. در صورت عدم صافی کف، شیشه‌ها بعد از نصب در یک راستا قرار نگرفته و زیبایی محیط را تحت تاثیر قرار می‌دهند. همچنین پروفیل‌هایی که جهت نگهداری این شیشه‌ها استفاده می‌شود پایان کار شما را بسیار جذاب و شکیل‌تر می‌کند.

 

۳. نرده شیشه ای دفنی (توکار)

تمامی پروفیل‌های استفاده شده برای نصب نرده شیشه ای دفنی، باید در درون زمین کار گذاشته می‌شود. تنها چیزی که شما می‌توانید در این مدل از نرده‌ها مشاهده کنید پروفیل‌های آلومنیومی است.

همچنین نکته مهم در اجرای این نرده‌ها این است که باید قبل از اتمام کف‌سازی، تمام پروفیل‌های نرده شیشه ای آن در داخل زمین جایگیری شده باشند. از مهم‌ترین ویژگی‌های که این نرده را پرطرفدار کرده است، مقاوت بالای آن در برابر فشار و ضربه است.

۴. نرده شیشه ای اسپیگات

برای اجرای نرده شیشه ای اسپیگات معمولا زمان بسیار کمتری صرف می‌شود، زیرا این نرده‌ها بصورت روکار نصب می‌گردند. نرده اسپیگات علاوه بر داشتن زیبایی منحصر به فرد از مقاومت بالایی برخوردار است.

معمولا پایه‌هایی استفاده شده برای این نرده، کاملا استیل و ضد زنگ بوده و این امر باعث افزایش طول عمر کار می‌شود. این پایه‌ها در ارتفاع‌های ۱۶ الی ۴۲ سانت قابل استفاده بوده و قادر به نگهداری انواع شیشه‌های سکوریت و لمینیت‌ هستند.

۵. نرده شیشه ای یو‌چنل

شیشه‌هایی که برای ساخت این نرده‌ها استفاده می‌شود بصورت یکپارچه و یکسره به هم متصل می‌ششوند. برای اجرای نرده یو‌چنل از هیچ گونه پایه بلدی استفاده نشده و به همین دلیل محدوده‌ی دید را افزایش می‌دهد.

این نرده قابل اجرا به دو صورت روکار و توکار بوده و هرچه پروفیل‌های استفاده شده در آن با کیفیت باشد، مقاومت و استحکام نرده‌ی شیشه‌ای نیز بالا خواهد رفت.

 

۶. نرده شیشه ای هنزا

نرده هنزا یکی از جدید‌ترین نوع نرده‌های شیشه‌ای است که علی رغم داشتن فرم ساده، بسیار کارآمد می‌باشد. این نرده به دلیل داشتن ظرافت و زیبایی،  بسیار مورد استقبال طراحان و معماران ساختمانی قرار گرفته است.

همچنین پایه‌های این نرده دارای درز و شیارهایی است که به منظور جایگیری نوارهای لرزه‌گیر مورد استفاده قرار می‌گیرد.

۷. نرده شیشه ای دی لاین

نرده شیشه‌ای دی‌لاین قابل استفاده در تمامی محیط‌های داخلی و خارجی می‌باشد. این نرده دارای پایه‌های عمودی بوده و به شکل‌های متفاوت قابل اجراست.

این نرده زیبایی محیط شما را دو چندان کرده و یک محافظ مقاوم و مستحکم برای خانه‌های شماست. از آنجایی که تطبیق پذیری این نرده با اکثر طراحی‌ها بالاست، بسیاری از معماران علاقه‌مند به استفاده از این نرده‌ها هستند.

۸. نرده شیشه ای اسکوئر لاین

این نرده بر اساس به روز‌ترین استانداردهای دنیا ساخته شده و پایداری و دوام بالایی دارد.

پایه‌های نگهدارنده این نرده کاملا ضد زنگ بوده و قابلیت نصب روی انواع کف‌ها را دارد. همچنین شما برای اینکه بتوانید به طراحی مدنظر خود برسید می‌توانید شیشه‌های مربعی این نرده را با اشکال هندسی متنوع ترکیب کنید.

۹. نرده شیشه ای دور استخر

یکی از بهترین حفاظ‌هایی که می‌توان دور تا دور استخر استفاده کرد، نرده‌ای شیشه‌ای است. این نرده باعث افزایش امنیت استخر شده و به دلیل شیشه‌ای بودن دید کاملی از محیط اطراف را خواهید داشت.

برای دور استخر معمولا از شیشه سکوریت یا لمینیت استفاده می‌شود. این دو شیشه مقاومت بالایی داشته و مدت‌ها قابل استفاده هستند. همچنین نظافت و شستشوی این نرده‌ها بسیار آسان بوده و ماندگاری بالایی دارند.

۱۰. نرده شیشه ای گرد

ممکن است نرده شیشه‌ای گرد را در محیط‌های بسیار لاکچری و شیک مانند هتل، لابی و تالار‌های پذیرایی مشاهده کرده باشید. این نرده‌ها به دلیل طراحی زیبا و پیچیده معمولا از قیمت بالایی برخوردارند.

همچنین شیشه‌های خمیده استفاده شده در این پله‌ها زیبایی کار را دو چندان می‌کند. معمولا برای اجرای این نرده‌ از روش یوچنل استفاده می‌شود، زیرا علاوه بر نصب آسان مقاومت بسیار بالایی دارد.  اجرای نرده شیشه‌ای گرد یک کار بسیار تخصصی بوده و باید توسط افراد با تجربه انجام شود.

۱۱. رده شیشه‌ای دو خطی duo-line

نرده شیشه‌ای دوخطی یا دولاین به نرده‌ای گفته می‌شود که پایه نگه‌دارنده آن دارای دو خط موازی است. این خطوط موازی علاوه بر تقویت استحکام سازه، زیبایی بیشتری را ارائه می‌دهد.

۱۲. نرده شیشه‌ای هیبرد

هندریل شیشه‌ای هیبرد به منظور استحکام بیشتر به کار می‌رود. در هندریل هیبرد از دو ترکیب دو ماده یا دو ریل برای استحکام بیشتر شیشه و ریل استفاده می‌شود و برای مناطق حساس‌تر اهمیت دارد.

در چه بخش‌هایی از ساختمان نرده‌شیشه ای به کار می‌رود؟

علاوه بر زیبایی که در طراحی ساختمان‌ها و ملک‌های امروزی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، مقاومت و استحکام هم عامل مهمی است که طراحان و صاحبان املاک باید توجه ویژه‌ای به آن داشته باشند.

برخلاف اینکه شاید تصور شود نرده شیشه‌ای استحکام بالایی ندارد، باید گفت این نرده‌ها جز قوی‌ترین حفاظ‌ها و سیستم‌های ایمنی محسوب می‌شوند و کاربردهای بسیاری دارند و هم در طراحی فضای داخلی و هم در فضای خارجی ساختمان‌ها از آن استفاده می‌شود که در ادامه به برخی از کاربردهای انواع نرده شیشه ای اشاره می‌کنیم:

 

۱. نرده شیشه‌ای راه‌پله

استفاده از نرده شیشه‌ای راه پله به عنوان حفاظ پله یا پلکان یکی از کاربردهای اصلی آن است که علاوه بر اینکه ظاهری زیبا و مدرن به دکوراسیون ساختمان می‌دهد، از امنیت بالایی برخوردار است. از این نرده در اکثر مراکز تجاری، هتل‌ها، ساختمان‌های مسکونی، خانه‌های دوبلکس و ساختمان‌های اداری استفاده می‌شود.

 

۲. نرده شیشه‌ای بالکن

 از نرده شیشه‌ای بالکن علاوه بر استحکام و امنیت بالا (حفاظت از جان افراد)، به دلیل شفافیت می‌تواند حداکثر نور و منظره را به ساختمان بدهد و بالکن را وسیع‌تر و دلبازتر نشان دهد. ضمن اینکه در مقابل باد و باران و برف مقاوم است. 
هندریل یا نرده شیشه‌ای راه‌پله و بالکن بنا به محل نصب و نیاز در مدل‌های مختلف نصب و اجرا می‌شود.

  • نرده شیشه‌ای راه پله‌ای دی‌لاین و دولاین
  • نرده شیشه‌ای راه پله‌ای دفنی و هیربند
  • نرده شیشه‌ای راه پله‌ای اکسپوز و اسپیگات (اسپیگوت)
  • نرده شیشه‌ای راه پله‌ای هنزا و جلو پنجره

 

۳. نرده شیشه‌ای استخر

یکی از پرکاربردترین مصارف نرده شیشه‌ای در استخر است که هم جلوه خاصی به استخر می‌دهد و زیبایی فضا را منعکس می‌کند و هم تا حدودی از آلوده شدن آب داخل استخر جلوگیری می‌کند.

به خصوص اگر طراحی استخر به گونه‌ای باشد که استخر در طبقه‌های بالایی ساختمان باشد، استفاده از نرده شیشه‌ای به عنوان حفاظ استخر، علاوه بر استفاده از سایر مزایای این مدل نرده، نمایی بسیار شیک و پیشرفته در صنعت معماری و نما را ایجاد خواهد کرد. نرده شیشه‌ای استخر علاوه بر ایجاد حریم خصوصی (در صورت استفاده از شیشه سندبلاست) محیط را برای شناگران بسیار جذاب‌تر خواهد کرد.

 

۴. نرده شیشه‌ای جداکننده فضا

 از نرده شیشه‌ای به عنوان پارتیشن یا جداکننده فضا نیز استفاده می‌شود که فضاسازی را بسیار جذاب و دلنواز می‌کند.

در فضاهای صاف مانع کمبود دید نمی‌شود و در مناطق پست و بلند، می‌توان با بازی با اشکال، جلوه‌های دیدنی را به محوطه بخشید. در واقع نرده شیشه‌ای بهترین جایگزین برای فنس‌کشی‌‌های سنتی است.

 

۵. نرده شیشه‌ای حفاظ پشت‌بام یا روف گارد

یکی از کاربردهای نرده شیشه‌ای به عنوان حفاظ و جان پناه در ارتفاعات بالای ساختمان یعنی پشت‌بام یا روف گارد است. این نمای شیشه‌ای علاوه بر ایجاد امنیت و جلوگیری از سقوط، در زیبایی ساختمان هم موثر است.

به ویژه اگر قصد دارید با استفاده از تکنولوژی جدید فضای پشت بام را تبدیل به باغی کوچک کنید، کاربرد نرده شیشه‌ای باعث می‌شود نه تنها پشت‌بام خود را به تمام شهر وصل کنید، بلکه آن را به یکی از المان‌های طراحی شهری تبدیل نمایید.

 

۶. نرده شیشه‌ای پله‌گرد

نرده شیشه‌ای پله‌گرد ( اسپایرال یا مارپیچ ) با شیشه‌های خمیده جذابیتی ویژه در بین نرده‌های شیشه‌ای دارند.

استفاده از پله‌های گرد هم به منظور زیبایی و هم به منظور صرفه‌جویی در فضا، در محیط‌های کوچک استفاده می‌شوند. نرده شیشه‌ای پله گرد باعث می‌شود مسیرهای منحنی شکل و خمیده به زیبایی هرچه تمام‌تر دارای هندریل و جان‎ پناه منحنی شوند.

 

۷. هندریل و نرده شیشه‌ای باغچه و آلاچیق

از نرده شیشه‌ای آلاچیق برای محوطه های خارجی، به عنوان حفاظ به کار می‌رود. نرده شیشه‌ای باغچه از جنس شیشه تولید می‌شود و به کمک قطعات فلزی به زمین یا دیوار اتصال داده می‌شود. نرده شیشه ای باغچه، به دلیل شفافیت بالایی که دارد، محیط را باز و پویا نگه می‌دارد و زیبایی مدرنی به باغچه شما می‌دهد.

 

۸. نرده شیشه‌ای هتل

از آنجایی که هتل‌ها یک محیط اقتصادی و تجاری لوکی می‌باشند، زیبایی و مدرن بودن آن اهمیت ویژه‌ای دارد، از این رو در اکثر هتل‌های مدرن برای جذب توریست و مسافرهای زیاد از ساختار شیشه‌ای استفاده می‌کنند.

 

۹. هندریل و نرده شیشه‌ای دکوراتیو

هندریل‌های شیشه‌ه‌ای امروز علاوه بر ساختار حفاظتی، ساختار تزیینی نیز دارند. استفاده از هندریل شیشه‌ای در ساختمان‌های مدرن، هتل‌ها، باغ و برج‌ها از نمونه نرده‌های شیشه‌ای دکوراتیو می‌باشد.

از سایر استفاده هندریل شیشه‌ای می‌توان به استفاده در فرودگاه‌ها، پاساژها و ساختمان‌های بزرگ، ایوان‌های منازل لوکس و فضاهای تجاری و اداری مانند بانک‌ها و ادارات می‌باشد.

 

چه نکاتی در نصب هندریل شیشه‌ای اهمیت دارد؟

شاید شما هم در برخی از پاساژها و یا فرودگاه‌ها به این نرده‌های شیشه‌ای برخورده باشید. ممکن است برخی افراد با شنیدن نام نرده شیشه‌ای هراس داشته باشند، ولی می‌توان گفت که هندریل و نرده شیشه‌ای از ایمن‌ترین و معتبرترین نرده‌ها هستند. زیرا شیشه‌های آن کاملاً مقاوم می‌باشد و حتی اگر ضربه خیلی محکمی به آن بخورد به طور کامل نمی‌شکند.

 تنها چیزی که در نصب هندریل شیشه‌ای مهم خواهد بود این است که سازه‌های آن مقاوم باشند تا بتوانند ایستایی خوب و محکمی داشته باشند.

از این رو پایه‌های هندریل شیشه‌ای را می‌توان با بتن و یا چوب سخت و همچنین کامپوزیت و سایر مواد محکم ساخت و حتی در بعضی موارد می‌توان پیچ‌بندی کرد تا مقاوم باشند. ولی به طور کلی باید به موارد زیر توجه کرد که در ساخت آن ایرادی پیش نیاید مواردی مانند

  • نوع شیشه و ضخامتی آن
  • ارتفاعی که برای نرده در نظر گرفته شده
  • نوع و مکان اتصالات
  • نحوه نصب بر روی سطوح

 

هندریل شیشه‌ای فریم دار و فریم لس

قطعاً قبل از اینکه تصمیم بگیرید هندریل شیشه‌ای نصب کنید باید با انواع مختلف آن آشنا باشید. هندریل شیشه‌ای دارای دو نوع می‌باشد، اولی بصورت فریم‌دار و دومی بصورت فریم‌لس که در ادامه به توضیح آن‌ها خواهیم پرداخت.

هندریل شیشه‌ای فریم‌دار از رایج‌ترین المان‌ها می‌باشد که هم مدرن و هم ایمن می‌باشد. هندریل شیشه‌ای فریم‌دار دارای صفحه شفافی می‌باشد که به واسطه یک قاب در محل مورد نظر نصب می‌شود.

برای قاب هندریل شیشه‌ای بهترین حالت استفاده از آلومینیوم می‌باشد که خطر زنگ‌زدگی وجود نداشته و به تعمیر و نگهداری خاصی احتیاج ندارد.

از این رو استفاده از آلومینیوم برای مکان‌هایی که به مقاومت احتیاج دارد و یا برای مکان‌هایی که افراد نیاز به تکیه دادن دارند مانند حصار دور استخرها مناسب می‌باشد.

در مورد هندریل‌ فریم لس باید گفت که ظاهری شفاف و خیره‌ کننده دارد و دور تا دور آنها هیچ قابی استفاده نشده است. همچنین در بین پانل‌های آن به صورت عمودی هیچ پشتیبانی وجود نداشته و برای همین مانعی برای دید اطراف ایجاد نمی‌کند.

این نوع هندریل‌ به کل به صورت شیشه می‌باشد و می‌توان با آن به راحتی فضا را برانداز کرد. همچنین این نرده‌ها فقط با یک پیج یا پایه به زمین نصب می‌شوند که این مورد برای تراس‌ها و دور استخرها و روف‌گاردن‌ها بهترین گزینه می‌باشد.

لیست قیمت طراحی، نصب و اجرای نرده شیشه ای شرکت مهندسی زیما

روش های اجرای نرده شیشه ای

به علت خاص بودن مسیر نصب نرده شیشه‌ای پله‌گرد، این نوع نرده معمولا به دو روش نرده شیشه‌ای فیکس‌پوینت کنار شاسی پله‌گرد و روش یوچنل بر روی شاسی پله‌گرد نصب و اجرا می‌شود.

در این راستا تیم حرفه‌ای زیما آماده ارائه هر گونه مشاوره نصب و اجرا در این حوزه می‌باشد.

Call Now Button