پارتیشن شیشه ای فریم لس چیست + انواع پارتیشن فریم لس

پارتیشن فریم لس چیست ؟ - شرکت ساختمانی زیما

پارتیشن شیشه ای فریم لس (Frameless glass partition) سیستمی را ارائه می دهد که بدون فریم است. پارتیشن شیشه ای فریم لس ترکیبی از چیزهای مختلف مانند شیشه های مقاوم و اتصالات فلزی است. شیشه ها در گوشه ها با کمک اتصالات فلزی پیچ می شوند. همچنین اتصالات وصله فلزی در رنگ های مختلف موجود است.

پارتیشن فریم لس هیچ گونه قاب و فریم در اجرا و نصب آن استفاده نمی‌شود و یا قاب‌های آن بسیار ظریف بوده و از ضخامت کمی برخوردارند.

امروزه پارتیشن‌ شیشه ای جزو آیتم‌های مهم برای جداسازی محیط‌های کوچک، محیط‌های اداری و حتی منازل محسوب می‌شود. در واقع پارتیشن‌ها در دسته‌ محصولات لوکس قرار گرفته و بیشتر در مکان‌های مدرن مورد استفاده قرار می‌گیرد.

پارتیشن‌ها انواع مختلفی دارند که پارتیشن فریم لس به دلیل طراحی زیبا بسیار مورد توجه عموم قرار گرفته است. حال در ادامه همراه ما باشید تا با این نوع پارتیشن و کاربرد آن بیشتر آشنا شوید.

فهرست مطالب

انواع پارتیشن فریم شیشه ای

پارتیشن‌ها از مدرن‌ترین و در عین حال جذاب‌ترین متریال‌ها برای مجزا سازی محیط تجاری و اداری هستند. تنوع این پارتیشن‌ها، تنها به دلیل بگارگیری شیشه‌های مختلف می‌باشد. نوع شیشه‌ استفاده شده در این سازه‌ها نیز بستگی به نیاز و سلیقه‌ی کارفرما دارد.یکی از مهمترین کاربردهای آن استفاده از پارتیشن شیشه ای اداری در محیط ادارات است.

همچنین از انواع پارتیشن‌های فریم لس می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

پارتیشن فریم لس تک جداره

این پارتیشن‌ها به دلیل اینکه از یک لایه شیشه ساخته می‌شوند، بسیار سبک بوده و نازک‌تر هستند. این ویژگی باعث شده تا به راحتی در فضاهای مختلف نصب شوند. البته لازم به ذکر است که شیشه‌های تک جداره مقاومت بالایی نداشته و در مکان‌های پر رفت و آمد نوع دوجداره آن بسیار کار آمد است.

این نوع پارتیشن بدون قاب بوده و با پروفیل‌هایی کم ضخامت نصب می‌شود. قیمت آن ‌مناسب بوده و برای نصب به زمان کم‌تری نیاز دارند. پارتیشن‌ شیشه‌ای تک جداره چون فضای کمتری می‌گیرد، استفاده از آن در فضاهای کوچکتر بیشتر رایج است. همچنین برای ایجاد تنوع در کار، می‌توان از شیشه رنگی و یا مات آن نیز استفاده کرد.

پارتیشن شیشه ‌ای فریم لس دوجداره

این پارتیشن‌ معمولاً فریم و قاب داشته امّا فریم‌های آن کاملا بصورت مخفی تعبیه می‌گردند. در مقابل این ویژگی باعث می‌شود که پارتیشن‌ها زیبایی و ظرافت خود را حفظ کنند.

 معمولاً از پارتیشن‌های فریم لس دوجداره در مکان‌های پر تردد و محیط‌های پر سر و صدا استفاده می‌شود. زیرا به دلیل دو جداره بودن تا حد زیادی از ورود صدا و اتلاف گرما و سرما جلوگیری می‌کند. همچنین پارتیشن‌های دو جداره از دو لایه شیشه تشکیل شده است که به سبب آن ضخامت و وزن سنگین‌تری خواهد داشت.

در نوع دو جداره‌ی این پارتیشن‌ها قاب هم به آن متصل می‌گردد. اما این قاب‌ها به صورت کشویی و مخفی بوده به همین علت ظرافت و زیبایی خاصی به دیوار شیشه‌ای می‌بخشند. این پارتیشن‌ها از شیشه‌های دو لایه تشکیل می‌شوند، به همین دلیل ضخامت و وزن آن‌ها نیز بالاتر است. از پارتیشن دوجداره به علت اینکه عایق مناسبی هستند در جاهایی که آلودگی صوتی زیاد باشد استفاده می‌کنند. این پارتیشن‌ها عایق حرارتی خوبی نیز بشمار می‌آیند.

پچ فیتینگ سیستم شیشه

این سیستم شیشه بدون فریم (frameless glass) را فراهم می کند. این شیشه‌های سخت شده مخصوص در گوشه‌ها با اتصالات وصله فلزی در رنگ‌های مختلف، متناسب با ارتفاع به هم متصل شده‌اند. اتصالات پانل به پانل با درزگیر سیلیکونی آب بندی می شود. شیشه های چسباننده دارای محدودیت ارتفاع هستند.

مزایای پارتیشن فریم لس

بطور کلی مزایای تمامی پارتیشن‌ها از معایب آن بیشتر است. این مزایا باعث شده در حوزه شیشه ساختمانی بیشتر از پیش برای طراحی و جداسازی فضا به سراغ این محصولات بروند. در ادامه به چند نمونه از مزایا‌ی پارتیشن فریم لس اشاره خواهیم کرد.

  • در مدت زمان بسیار کوتاه و به راحتی قابل نصب می‌باشد.
  • از نظر اقتصادی بسیار مقرون به صرفه است.
  • جهت زیبا سازی و مدرن کردن محیط مورد استفاده قرار می‌گیرد.
  • با داشتن ضخامت کم فضای کمتری اشغال کرده و بهترین گزینه برای فضاهای کوچک است.
  • نسبت به سایر پارتیشن‌ها سبک‌تر است.
  • به دلیل استفاده از شیشه‌های نشکن در ساخت این نوع پارتیشن‌ها در برابر ضربه و فشار مقاومت و استحکام بالایی دارد.
  • شیشه‌های استفاده شده در این پارتیشن را می‌تواند بر اساس سلیقه‌ مشتری بصورت مات، نیمه مات، طرح‌دار و… اجرا کرد.
  • معمولاً این محصولات میدان دید بیشتری را در اختیار مشتری قرار می‌دهند.
  • این پارتیشن‌ها قابل اجرا در ابعاد و اندازه‌های مختلف بوده و بسته به درخواست مشتری در هر شرایط و مکانی قابل اجراست.
  • به دلیل ساخته شدن از شیشه‌های دو جداره به نوعی عایق صوتی و حرارتی هستند.

معایب پارتیشن فریم لس

شاید در نگاه اول عده‌ای تصور کنند که شیشه‌ای بودن پارتیشن‌ها ممکن است حریم خصوصی کارکنان و افراد را از بین ببرد. این ایراد شاید تنها نکته‌ ضعف این پارتیشن باشد امّا آیا نمی‌توان این ایراد بسیار کوچک را برطرف کرد.

برای اینکه خیال شما را از این بابت راحت کنیم، باید بگوییم که این محصولات هیچ صدمه‌ای به حریم خصوصی شما و کارمندان وارد نمی‌کند. حال اگر شما جزو آن دسته از مدیرانی هستید که داشتن حریم خصوصی بین کارمندان خود را در اولویت قرار می‌دهید، می‌توانید از شیشه‌های مات و هوشمند استفاده کنید.

 شیشه‌های مات علاوه بر اینکه نور طبیعی را از خود عبور می‌دهند، می‌توانند با روشن نگه داشتن محیط میزان مصرف برق را به حداقل برسانند. همچنین شیشه‌های هوشمند نیز می‌تواند با یک ریموت از حالت شفاف به حالت مات تبدیل شوند.

پارتیشن فریم لس بهتر است یا با فریم؟

اگر بخواهیم این دو نوع پارتیشن را از لحاظ کیفیت مورد برسی قرار دهیم هر دو آنها در یک رده جای می‌گیرند. در واقع هیچ کدام از این پارتیشن‌ها نصب به دیگری برتری ندارند. از این رو انتخاب هر کدام از این پارتیشن‌ها کاملا بستگی به سلیقه، شرایط و نوع دکوراسیون محیط کار و منزل شما دارد. البته لازم به ذکر است که در پارتیشن‌های بدون فریم، به دلیل استفاده کم از آلومینیوم و سایر فلزات از قیمت کمتری برخوردار است. همچنین محدود شدن فریم‌ها به خودی خود هزینه‌ اجرا و نصب ر ا به حداقل رسانده و سرعت انجام کار را افزایش می‌دهد.

معمولاً هر دو این پارتیشن‌ها از لحاظ مقاومت در رده بالایی قرار گرفته و میدان دید گسترده و خوبی ایجاد می‌کنند. همچنین به مقدار قابل توجهی نور را عبور داده و به دلیل اجرا شدن تا سقف عایق خوبی نیز محسوب می‌شوند. البته لازم به ذکر است که هر دو این پارتیشن‌ها هم بصورت دوجداره و تک جداره نیز اجرا می‌شوند که کاملا سلیقه‌ای و بستگی به نیاز و نظر کارفرما دارد.

عوامل موثر بر قیمت پارتیشن شیشه ای فریم لس

قبل از همه چیز بهتر است بدانید که نوع فریم لس پارتیشن‌ها نسب به فریم دار آن بسیار ارزان‌تر است. زیرا در ساخت این پارتیشن‌ها نیاز به ابزار آلات متعدد نمی‌باشد. علاوه بر آن عوامل متعددی بر قیمت پارتیشن‌ها اثر گذار هستند که از جمله این عوامل می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  1. نوع شیشه و فریم
  2. جنس شیشه استفاده شده
  3. ابعاد پارتیشن و فضا
  4. متریال و یراق آلات بکار ر فته
  5. طرح‌دار یا ساده بودن شیشه
مهدی نجاری
مهدی نجاری
I'm Mahdi Najjari, an experienced SEO specialist with over 2 years in the industry. As a senior building glass and ecommerce specialist, I offer customized SEO strategies to help businesses succeed online. With a proven track record and a dedication to staying current with the latest trends, I have what it takes to take your business to the next level.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Button