نرده شیشه ای دفنی چیست ؟ - شرکت شیشه ساختمانی زیما

نرده شیشه‌ای دفنی (Burial glass fence) جز مدل های توکار می‌باشد که توسط یوچنل به زمین وصل شده و پس از آن کاور می‌گردند. نرده شیشه ای دفنی در بسیاری از سازه های مسکونی و تجاری مورد استفاده قرار می‌گیرد

در گذشته نرده‌ها به عنوان یکی از مصالح کاربردی در ساختمان سازی مورد استفاده قرار می‌گرفتند. امروزه نه تنها نرده‌ها کاربردی هستند، بلکه از لحاظ زیبایی بصری نیز بسیار کارآمد می‌باشند.

این محصولات در انواع جنس‌ها، رنگ‌ها، مدل‌ها و طرح‌ها در بازار وجود دارند. یکی از انواع نرده‌ها، هندریل‌های شیشه‌ای هستند که به نوبه خود دارای زیر مجموعه‌هایی می‌باشند.

فهرست مطالب

نحوه اجرای نرده شیشه ای دفنی

عملیات اجرای این نوع از نرده‌ها در دو مرحله خلاصه می‌شود:

  • در ابتدا باید پیش از آن که برای کف سازی اقدام نمایید، اتصالات اولیه در زمین قرار گیرند.
  • در نهایت بعد از آن که عملیات کف سازی به اتمام رسید، شیشه‌ها بر روی آنها نصب گردند.

کاربرد نرده شیشه ای دفنی چیست؟

کاربرد عمومی نرده‌ها بر همگان آشکار می‌باشد. بیشترین کاربرد آنها برای ایجاد امنیت است. نرده‌ها را در محل‌هایی نظیر پله، بالکن و… تعبیه می‌کنند که به منظور جلوگیری از سقوط افراد به کار گرفته می‌شوند. نرده‌ها در مدل شیشه‌ای دفنی علاوه بر ایمنی، کارایی دیگری نیز دارند. آنها به سبب داشتن جلوه بصری زیبا نمای چشمگیری را به فضا می‌دهند. همچنین به دلیل توکار بودن این نوع از نرده‌ها، می‌توان آنها را به عنوان پارتیشن‌های جدا کننده محیط نیز به کار گرفت.

انواع نرده شیشه ای دفنی

همانطور که در بخش قبلی ذکر شد این دسته از نرده‌ها در محل‌های مختلفی مورد استفاده قرار می‌گیرند و متناسب با آن دارای انواع مختلفی هستند. در این مقاله به دو نمونه از آنها اشاره خواهیم کرد.

  • نرده شیشه‌ای دفنی بالکن: همان گونه که از ساختار شیشه پیداست، آنها یکپارچه هستند و مانند نمونه‌های قدیمی نرده ندارد، چرا که در چنین موقعیتی ممکن است کودکان در بین نرده‌ها گیر کنند. با نصب این دسته از نرده‌ها در بالکن، بیننده دید وسیعی را نسبت به فضای بیرونی خواهد داشت.
    شیشه‌هایی که در این مدل مورد استفاده قرار می‌گیرند، ضخامت آنها بالای ۱۰ میل است و ارتفاع آنها در حداقل‌ترین صورت یعنی ۱۱۰ سانتی متر می‌باشد. در بیشتر موارد در این مدل، از شیشه‌های‌‌ لمینت یا نشکن بهره می‌برند چرا که احتمال ریزش آنها بسیار پایین بوده و از این لحاظ مناسب محل‌هایی می‌باشد که رفت و آمد در آنجا زیاد است.
  • نرده شیشه‌ای دفنی راه پله: نرده شیشه‌‌ای دفنی مناسب انواع راه پله‌ شیشه ای می‌باشد، از این لحاظ تنها به سلیقه شما بستگی دارد. استفاده از آنها در راه پله‌های داخل خانه بسیار مرسوم‌تر از خارج خانه می‌باشد. به کار بردن نرده شیشه‌ای دفنی در فضای داخلی خانه دکوراسیون خانه را زیباتر می‌کند و همچنین با ایجاد خطای دید محیط داخلی خانه را بزرگتر نشان می‌دهد. به منظور این که با سایر دکوراسیون منزل هماهنگی ایجاد کنید، می‌توانید از شیشه‌های‌ رنگی سکوریت بهره ببرید.

انواع

مزایای نرده شیشه‌ای دفنی

نرده‌های شیشه‌ای دفنی نیز به نوبه خود دارای مزیت‌هایی هستند. در این بخش چند نمونه از مزایای آنها را برای شما شرح خواهیم داد.

  • استحکام و پایداری: شاید در نگاه اول به این موضوع بیاندیشید که شیشه‌ها نمی‌توانند به اندازه کافی مقاوم باشند. در این مورد به شما اطمینان می‌دهیم که این دسته از نرده‌ها مقاومت زیادی از خود نشان می‌دهند. آنها در برابر هر گونه فشار، ضربه، تغییرات آب و هوایی و… مقاوم هستند.
  • سهولت در نصب و نظافت: مدت زمان مورد نیاز برای نصب آنها بسیار کوتاه است. با به کارگیری گیره‌ها و پروفیل‌های نرده شیشه ای آلومینیومی می‌توان آنها را در حدود دو روز نصب نمود. در زمان نصب هیچگونه جوشکاری، برش، رنگ کاری و… نخواهید داشت، چرا که تمامی تجهیزات از قبل آماده شده است و فقط جهت نصب به محل پروژه انتقال داده می‌شوند. همچنین به هنگام نظافت آنها تنها یک دستمال تمیز و مقداری شیشه پاک کن نیاز می‌باشد.
  • بالا بودن طول عمر مفید: همان طور که در موارد بالا به آن اشاره شد، این دسته از محصولات از استحکام و مقاومت بالایی برخوردار هستند. در نتیجه طول عمر مفید آنها نیز بالا خواهد بود.
  • عدم نیاز به سرویس: در مقایسه با نمونه‌های چوبی و فلزی، نرده‌های شیشه‌ای دفنی به تعمیرات زیادی نیاز ندارند. به عنوان مثال نرده‌های چوبی هر ساله به رنگ کاری نیاز پیدا می‌کنند در صورتی که نرده‌های شیشه‌ای چنین نیستند.
  • بزرگ‌تر شدن محیط: برای محیط‌هایی که متراژ پایینی دارند استفاده از این محصولات بهترین کار است. به دلیل شفاف بودن این نوع از نرده‌ها باعث می‌شود که فضای داخلی بزرگ‌تر از آن چه که هست دیده شود.
  • فراهم آوردن دیدی وسیع و نور طبیعی برای فضای داخلی: امروزه بسیاری از طراحان از طبیعت الهام می‌گیرند. نور خورشید به عنوان یکی از عناصر طبیعی می‌تواند در دکوراسیون خانه شما نقش بسزایی داشته باشد. به سبب آن که ساختار این محصولات شفاف می‌باشد، نور طبیعی را از خود عبور داده و وارد محیط داخلی می‌کند. از طرفی دیگر ساختار شفاف آن باعث شده است که میدان دید بیشتری را نسبت به فضای بیرونی داشته باشیم.

معایب نرده شیشه ای دفنی

این دسته از محصولات نیز دارای معایب نسبی هستند. گرچه شاید از نظر برخی از افراد این موارد عیب تلقی نشود، امّا در هر حال کمی دشوار به نظر می‌رسند. ایرادات وارده به این محصول را می‌توان در سه مورد خلاصه کرد:

  • دشوار بودن نظافت قسمت بیرونی: در حالت عادی نظافت شیشه‌ها کار چندان سختی نمی‌باشد، امّا به هر حال نظافت قسمت بیرونی آنها کمی دشوار به نظر می‌رسد.
  • بالا بودن هزینه تعمیرات : در برخی شرایط از نرده‌های شیشه‌ای مدل‌هایی وجود دارند که در صورت شکستگی در یک قسمت آن، باید تمامی نرده تعویض شود. در چنین موقعیت‌هایی هزینه تعمیرات افزایش می‌یابد.
  • قیمت نسبتاً بالا: به دلیل استفاده از مواد اولیه با‌کیفیت نظیر شیشه‌های‌ سکوریت، لمینت، قطعات آلومینیومی و استیل نسبت به نمونه‌های دیگر کمی افزایش قیمت دارند.
مهدی نجاری
مهدی نجاری
I'm Mahdi Najjari, an experienced SEO specialist with over 2 years in the industry. As a senior building glass and ecommerce specialist, I offer customized SEO strategies to help businesses succeed online. With a proven track record and a dedication to staying current with the latest trends, I have what it takes to take your business to the next level.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Button