دیوار شیشه ای چیست؟

دیوار شیشه ای چیست - شیشه ساختمانی زیما

دیوارهای شیشه ای (glass walls) به ایجاد احساس فضایی مدرن و جذاب کمک می کنند. همچنین، دیوارهای شیشه ای به تامین نور طبیعی بیشتر در داخل خانه ها کمک می کند و افزایش نور طبیعی داخل خانه فواید زیادی برای سلامتی دارد.

دیوار یک جدا کننده و یا یک تقسیم کننده محیط محسوب می‌شود. پیشتر در ساخت دیوارها از آجر و سیمان استفاده می‌کردند امّا با مدرنیته شدن طراحی داخلی، دیوارهای شیشه‌ای جایگزین نمونه‌های قبلی شده‌اند. سبک این گونه از دیوارها مینیمالیست می‌باشد که برای مکان‌هایی با متراژ پایین مثل اداره ها بسیار مناسب است.

 شیشه عنصری است که در مدرن سازی نمای ساختمان‌ها نقش بسزایی دارد، بدین منظور از آنها برای ساخت دیوارهای شیشه‌ای  استفاده می‌کنند.

فهرست مطالب

مزایای کاربرد دیوار شیشه‌ای

شاید در ابتدای تولید این دسته از محصولات، استفاده از دیوارهای شیشه‌ای آنچنان مرسوم نبوده است، امّا به مرور زمان مزایای آنها باعث شده که درصد استفاده از آنها افزایش یابد. در این بخش از مقاله قصد داریم به چند مورد از مزایای دیوارهای شیشه‌ای بپردازیم.

۱. صرفه جویی در مصرف انرژی

شیشه‌ها می‌توانند نور را از خود عبور دهند. از این رو به هنگام روز، نور آفتاب می‌تواند روشنایی محیط را فراهم نماید که در نتیجه هیچ لامپی روشن نمی‌شود. همچنین در هنگام شب نیز نیازی نیست که لامپ‌های زیادی روشن شود، چرا که شیشه‌ها نور لامپ‌ها را نیز از خود عبور می‌دهند که در این صورت می‌توانید لامپ‌های کمتری را روشن نمایید. با این اوصاف در مصرف انرژی صرفه جویی خواهد شد.

۲. کمتر شدن هزینه با دیوارهای شیشه‌ای

دیوارهای قدیمی از مصالحی ساخته می‌شوند که عبارت است از: گچ، سیمان، آجر، پودر سنگ و… . اگر قیمت این دسته از مصالح‌ها را برآورد کنید به این نتیجه خواهید رسید که خرید دیوار‌های شیشه‌‌ای هزینه کمتری را را دربرمی‌گیرد.

۳. نصب سریع و آسان دیوارهای شیشه ای

ساخت یک دیوار با مصالح ساختمانی مذکور می‌تواند مدت زمان زیادی را به خود اختصاص دهد. حال آنکه دیوارهای شیشه‌ای از قبل ساخته شده‌اند و تنها جهت نصب به محل مورد نظر انتقال می‌یابند و در محل نصب، نصب آن‌ها در کوتاهترین زمان ممکن امکان پذیر است.

البته این نکته را نیز به یاد داشته باشید که نصب آن‌ها باید توسط افراد متخصص صورت گیرد در غیر این صورت با مشکلاتی روبرو خواهید شد. یکی از کاربردهای شیشه استفاده از پارتیشن شیشه ای اداری در محیط کار و ادارات است که علاوه بر زیبا ساختن محیط به انتقال نور و حفظ حریم خصوصی کارمندان کمک می‌کند.

معایب استفاده از دیوار شیشه‌ای

علاوه بر مزایایی که برای دیوارهای شیشه‌ای بیان کردیم، معایبی را نیز می‌توان به آنها نسبت داد که در این قسمت از مطلب چند مورد از معایب دیوارهای شیشه‌ای را برای شما شرح خواهیم داد.

۱. شکنندگی دیوار شیشه‌ای

ممکن است افراد زیادی این گونه پندارند که دیوارهای شیشه‌ای بسیار ضعیف بوده و با کوچک‌ترین برخورد می‌شکنند. در این باره باید گفت که آن‌ها به صورتی تولید شده‌اند که بسیار مقاوم هستند، اما با این حال اگر فشار و ضربه وارده محکم باشد می‌تواند به آن‌ها آسیب جدی وارد کند.

۲. خوردگی در اثر برخورد با محلول‌های قلیایی

محلول‌های قلیایی سبب می‌شوند که سطح رویی شیشه‌ها سایش یابد که از این رو لکه‌هایی بر روی شیشه‌ها پدید خواهد آمد.

۳. نیاز به نگهداری

طبق گفته‌های پیشین، این دسته از دیوارها از شیشه‌ ساخته شده‌اند و به همین جهت بسیار لکه‌پذیر هستند. هنگامی که شیشه‌ها لکه‌دار می‌شوند منظره ناخوشایندی را به وجود می‌آورند، پس باید همواره آنها را تمیز نگهدارید.

قیمت‌ دیوارهای شیشه‌ای به چندین مورد بستگی دارد که از جمله این موارد می‌توان به اندازه، مواد اولیه، سبک، ضخامت و مدل آنها اشاره کرد. به عنوان مثال هر چه قدر ضخامت دیوارهای شیشه‌ای زیاد باشد قیمت آن نیز بالا خواهد بود. از طرفی سبک و مدل‌های مختلف آن نیز می‌تواند قیمت‌های متفاوتی داشته باشد. هر کدام از این ا‌لمان‌ها را باید براساس سلیقه خود انتخاب نمایید تا قیمت نهایی آن مشخص شود.

اصلی‌ترین کاربرد آن نیز جدا کردن محیط به فضاهای کوچک‌تر می‌باشد. البته به خاطر داشته باشید که دیوارهای شیشه‌ای در ویلا‌ها علاوه بر فضای داخلی در موارد دیگری نیز کاربرد دارند. به عنوان مثال طراحان داخلی در طراحی ویلا‌ها دیوار شمالی را تماماً شیشه در نظر می‌گیرند.

مروری کوتاه بر این مقاله

تشکر می‌کنیم از شما که تا اینجا با ما همراه بودی در ادامه به صورت پرسش و پاسخ با شما هستم تا مروری کوتاهی بر عناوین این مقاله داشته باشیم:

در وهله اول باید گفت که دیوار یک جدا کننده و یا یک تقسیم کننده محیط محسوب می‌شود. پیشتر در ساخت دیوارها از آجر و سیمان استفاده می‌کردند امّا با مدرنیته شدن طراحی داخلی، دیوارهای شیشه‌ای جایگزین نمونه‌های قبلی شده‌اند. سبک این گونه از دیوارها مینیمالیست می‌باشد که برای مکان‌هایی با متراژ پایین بسیار مناسب است.

  • ایجاد فضایی مدرن و شیک
  • صرفه جویی در مصرف انرژی
  • کمتر شدن هزینه
  • نصب سریع و آسان
  • شکنندگی
  • خوردگی در اثر برخورد با محلول‌های قلیایی
  • نیاز به نگهداری
مهدی نجاری
مهدی نجاری
I'm Mahdi Najjari, an experienced SEO specialist with over 2 years in the industry. As a senior building glass and ecommerce specialist, I offer customized SEO strategies to help businesses succeed online. With a proven track record and a dedication to staying current with the latest trends, I have what it takes to take your business to the next level.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Button