امروزه پارتیشنها جزو آیتمهای مهم برای جداسازی محیطهای کوچک، محیطهای اداری و حتی منازل محسوب میشوند. در واقع پارتیشنها در دسته محصولات لوکس قرار گرفته و بیشتر در مکانهای مدرن مورد استفاده قرار میگیرد. پارتیشنها انواع مختلفی دارند که پارتیشن فریم لس به دلیل طراحی زیبا بسیار مورد توجه عموم قرار گرفته است. حال در ادامه همراه ما باشید تا با این نوع پارتیشن و کاربرد آن بیشتر آشنا شوید.
فهرست مطالب
پارتیشن فریم لس چیست؟
اگر بخواهیم متفاوتترین پارتیشن را برای شما معرفی کنیم، بطور حتم پارتیشن فریم لس یکی از آنهاست. پارتیشن فریم لس همانطور که از نامش مشخص است، هیچ گونه قاب و فریم در اجرا و نصب آن استفاده نمیشود و یا قابهای آن بسیار ظریف بوده و از ضخامت کمی برخوردارند.
انواع پارتیشن فریم لس
پارتیشنها از مدرنترین و در عین حال جذابترین متریالها برای مجزا سازی محیط تجاری و اداری هستند. تنوع این پارتیشنها، تنها به دلیل بگارگیری شیشههای مختلف میباشد. نوع شیشه استفاده شده در این سازهها نیز بستگی به نیاز و سلیقهی کارفرما دارد. همچنین از انواع پارتیشنهای فریم لس میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- پارتیشن فریم لس تک جداره
- پارتیشن فریم لس دوجداره
پارتیشن فریم لس تک جداره
این پارتیشنها به دلیل اینکه از یک لایه شیشه ساخته میشوند، بسیار سبک بوده و نازکتر هستند. این ویژگی باعث شده تا به راحتی در فضاهای مختلف نصب شوند. البته لازم به ذکر است که شیشههای تک جداره مقاومت بالایی نداشته و در مکانهای پر رفت و آمد نوع دوجداره آن بسیار کار آمد است.
پارتیشن فریم لس دوجداره
این پارتیشن معمولاً فریم و قاب داشته امّا فریمهای آن کاملا بصورت مخفی تعبیه میگردند. در مقابل این ویژگی باعث میشود که پارتیشنها زیبایی و ظرافت خود را حفظ کنند. معمولاً از پارتیشنهای فریم لس دوجداره در مکانهای پر تردد و محیطهای پر سر و صدا استفاده میشود. زیرا به دلیل دو جداره بودن تا حد زیادی از ورود صدا و اتلاف گرما و سرما جلوگیری میکند. همچنین پارتیشنهای دو جداره از دو لایه شیشه تشکیل شده است که به سبب آن ضخامت و وزن سنگینتری خواهد داشت.
مزایای پارتیشن فریم لس
بطور کلی مزایای تمامی پارتیشنها از معایب آن بیشتر است. این مزایا باعث شده طراحان ساختمانی بیشتر از پیش برای طراحی و جداسازی فضا به سراغ این محصولات بروند. در ادامه به چند نمونه از مزایای پارتیشن فریم لس اشاره خواهیم کرد.
- در مدت زمان بسیار کوتاه و به راحتی قابل نصب میباشد.
- از نظر اقتصادی بسیار مقرون به صرفه است.
- جهت زیبا سازی و مدرن کردن محیط مورد استفاده قرار میگیرد.
- با داشتن ضخامت کم فضای کمتری اشغال کرده و بهترین گزینه برای فضاهای کوچک است.
- نسبت به سایر پارتیشنها سبکتر است.
- به دلیل استفاده از شیشههای نشکن در ساخت این نوع پارتیشنها در برابر ضربه و فشار مقاومت و استحکام بالایی دارد.
- شیشههای استفاده شده در این پارتیشن را میتواند بر اساس سلیقه مشتری بصورت مات، نیمه مات، طرحدار و… اجرا کرد.
- معمولاً این محصولات میدان دید بیشتری را در اختیار مشتری قرار میدهند.
- این پارتیشنها قابل اجرا در ابعاد و اندازههای مختلف بوده و بسته به درخواست مشتری در هر شرایط و مکانی قابل اجراست.
- به دلیل ساخته شدن از شیشههای دو جداره به نوعی عایق صوتی و حرارتی هستند.
معایب پارتیشن فریم لس
شاید در نگاه اول عدهای تصور کنند که شیشهای بودن پارتیشنها ممکن است حریم خصوصی کارکنان و افراد را از بین ببرد. این ایراد شاید تنها نکته ضعف این پارتیشن باشد امّا آیا نمیتوان این ایراد بسیار کوچک را برطرف کرد.
برای اینکه خیال شما را از این بابت راحت کنیم، باید بگوییم که این محصولات هیچ صدمهای به حریم خصوصی شما و کارمندان وارد نمیکند. حال اگر شما جزو آن دسته از مدیرانی هستید که داشتن حریم خصوصی بین کارمندان خود را در اولویت قرار میدهید، میتوانید از شیشههای مات و هوشمند استفاده کنید.
شیشههای مات علاوه بر اینکه نور طبیعی را از خود عبور میدهند، میتوانند با روشن نگه داشتن محیط میزان مصرف برق را به حداقل برسانند. همچنین شیشههای هوشمند نیز میتواند با یک ریموت از حالت شفاف به حالت مات تبدیل شوند.
پارتیشن فریم لس بهتر است یا با فریم؟
اگر بخواهیم این دو نوع پارتیشن را از لحاظ کیفیت مورد برسی قرار دهیم هر دو آنها در یک رده جای میگیرند. در واقع هیچ کدام از این پارتیشنها نصب به دیگری برتری ندارند. از این رو انتخاب هر کدام از این پارتیشنها کاملا بستگی به سلیقه، شرایط و نوع دکوراسیون محیط کار و منزل شما دارد. البته لازم به ذکر است که در پارتیشنهای بدون فریم، به دلیل استفاده کم از آلومینیوم و سایر فلزات از قیمت کمتری برخوردار است. همچنین محدود شدن فریمها به خودی خود هزینه اجرا و نصب ر ا به حداقل رسانده و سرعت انجام کار را افزایش میدهد.
معمولاً هر دو این پارتیشنها از لحاظ مقاومت در رده بالایی قرار گرفته و میدان دید گسترده و خوبی ایجاد میکنند. همچنین به مقدار قابل توجهی نور را عبور داده و به دلیل اجرا شدن تا سقف عایق خوبی نیز محسوب میشوند. البته لازم به ذکر است که هر دو این پارتیشنها هم بصورت دوجداره و تک جداره نیز اجرا میشوند که کاملا سلیقهای و بستگی به نیاز و نظر کارفرما دارد.
عوامل موثر بر قیمت پارتیشن فریم لس
قبل از همه چیز بهتر است بدانید که نوع فریم لس پارتیشنها نسب به فریم دار آن بسیار ارزانتر است. زیرا در ساخت این پارتیشنها نیاز به ابزار آلات متعدد نمیباشد. علاوه بر آن عوامل متعددی بر قیمت پارتیشنها اثر گذار هستند که از جمله این عوامل میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- نوع شیشه و فریم
- جنس شیشه استفاده شده
- ابعاد پارتیشن و فضا
- متریال و یراق آلات بکار ر فته
- طرحدار یا ساده بودن شیشه
کلام آخر
پارتیشنها در انواع مختلفی ساخته میشوند، از این رو دست شما در خرید باز بوده و بسته به سلیقه و نیاز خود میتوانید یکی از آنها را خریداری کنید. این محصول نه تنها در ادارات، بلکه در کتابخانهها و فضاهای بازی کودک برای افزایش دید و نظارت والدین نیز استفاده میشود. از این رو میتوان گفت که در استفاده از این سازهها هیچ گونه محدودیتی نخواهید داشت.