پروفیل نرده شیشه ای چیست؟

پروفیل نرده شیشه ای چیست؟ - شیشه ساختمان زیما

برای نصب و اتصال نرده‌های شیشه‌ای یراق آلاتی مورد استفاده قرار می‌گیرد. پروفیل‌ نرده شیشه ای (Glass fence profile) از یراق آلات مورد نیاز در نصب نرده‌های شیشه‌ای می‌باشند. به عبارت ساده‌تر برای نصب این نوع نرده‌ها، شیشه‌ها در پروفیل‌های مربوطه قرار می‌گیرند.

نرده ها یکی از عناصر پر کاربرد در ساختمان سازی می‌باشند. در گذشته نرده‌ها فقط جنبه حفاظتی داشته‌اند امّا امروزه علاوه بر آن، از لحاظ بصری نیز بر دکوراسیون فضا تاثیر بسزایی دارند. بنابراین، امروزه از شیشه‌ها نیز برای ساخت آنها بهره می‌برند. شیشه‌ها علاوه بر تامین ایمنی لازم، در بحث زیبایی شناسی نیز بسیار کارآمد هستند. از جمله کاربرد شیشه های می توان به کاربرد نرده شیشه ای در تراس اشاره کرد.

فهرست مطالب

انواع پروفیل نرده شیشه‌ای چیست؟

پروفیل نرده‌های شیشه‌ای فقط به یک نوع متریال محدود نمی‌شوند، بلکه می‌توان چند نمونه از آنها را در بازار یافت امّا به طور عمده جنس آنها از استیل و آلومینیوم می‌باشد. پروفیل‌های مربوطه در فاصله‌های تعیین شده‌ای نصب می‌شوند تا شیشه‌ها با قرارگیری در داخل آن‌ها، ثابت گردند.

پروفیل آلومینیومی

در دسته بندی پروفیل‌ها، پروفیل‌های آلومینیومی و فولادی را در یک دسته قرار می‌دهند با این حال آن‌ها تفاوت‌های اندکی نیز دارند. برخی از ویژگی‌های پروفیل‌های آلومینیومی سبب شده است که استفاده از آن‌ها رواج پیدا کند. به دلیل چکش خوار بودن آلومینیوم می‌توان آن‌ها را در طرح‌های مختلفی تولید کرد. بدین طریق پروفیل‌های آلومینیومی می‌توانند طیف وسیعی از سلیقه‌ها را در برگیرند.

در مواردی این دسته از پروفیل‌ها را رنگ آمیزی نیز می‌کنند. رنگ آمیزی آن‌ها به دو روش پودری و آنادایز انجام می‌گیرد. شما می‌توانید به سلیقه خود پروفیل‌ها را در هر رنگی به صورت پودری و یا آنادایز سفارش دهید.

با قرار گیری یک لایه رنگ بر روی این پروفیل‌ها به نوعی این محصولات عایق می‌شوند. همچنین از دلایل دیگری که بسیاری از مشتریان پروفیل آلومینیومی را بر پروفیل فولادی ترجیح می‌دهند، سبک بودن آن و همچنین ارزان بودن آلومینیوم می‌باشد. بنابراین گزینه خوبی برای استفاده در نرده های شیشه ای می‌باشد.

پروفیل فولادی

فولاد نیز همانند آلومینیوم چکش خوار است با این تفاوت که برش و شکل دهی آلومینیوم‌ راحت‌تر می‌باشد‌. پروفیل‌های فولادی نیز قابلیت رنگ کاری را دارند، اما توجه داشته باشید که با رنگ کردن فولاد باید آن را هر چند وقت یکبار دوباره رنگ آمیزی کنید و به طور مداوم این عمل را تکرار نمایید تا ظاهر آن حفظ شود. نکته‌ای که در اینجا حائز اهمیت است زنگ زدن پروفیل‌های فولادی می‌باشد. در هنگام خرید پروفیل‌های فولادی باید این موضوع را نیز در نظر بگیرید که به تدریج فولاد زنگ خواهد زد.

پروفیل دفنی

با روی کار آمدن پروفیل‌های دفنی توجه بسیاری از اشخاص به این نوع از پروفیل‌ها جلب شد. دلیل محبوبیت این نوع از پروفیل‌ها را می‌توان به کاربرد منحصر به ‌فرد آن تعمیم داد. پروفیل‌های دفنی به گونه‌ای پنل‌های شیشه‌ای را نگه می‌دارند که از نمای بیرونی فقط شیشه دیده می‌شود و آثاری از پروفیل قابل مشاهده نیست.

به منظور به کارگیری پروفیل‌های دفنی آن‌ها را در زیر زمین تعبیه می‌کنند، به همین جهت آن‌ها نیازی به رنگ آمیزی ندارد و از هر گونه آسیبی مصون می‌باشند.  اگر به دنبال طراحی شیک و مدرنی برای دکوراسیون منزل خود هستید ما به شما استفاده از پروفیل‌های دفنی را توصیه می‌کنیم. از این محصولات غالبا در نرده شیشه ای دفنی استفاده می‌گردد.

کاربرد پروفیل نرده شیشه ای

با توجه به موارد ذکر شده در بخش فوق باید گفت که پروفیل‌ها جزو یراق آلات‌ها هستند که به منظور نصب پنل‌های شیشه‌ای به عنوان نرده مورد استفاده قرار می‌گیرند. پروفیل‌ها دارای شیار هستند و به وسیله همین شیارها شیشه‌ها را در خود جای می‌دهند. پس با این اوصاف پروفیل‌ها سبب ایستایی شیشه‌ها می‌شود و به نوعی آن‌ها را کنترل می‌کنند. همچنین بهتر است بدانید که پروفیل‌ها در ضخامت و ابعاد‌های گوناگونی ساخته می‌شوند.

نصب و اجرای پروفیل نرده شیشه ای

پس از آن که کف سازی‌های لازم ساخته شد باید جهت اتصال نرده‌های شیشه‌ای به کف اعمالی صورت گیرد. جنس کف‌های ساخته شده ممکن است از سرامیک، سنگ و یا مواد دیگری باشد. پس در انتخاب یک سیستم اتصال به جنس کف سازه نیز باید توجه داشته باشید.

شایان ذکر است که برای نصب پروفیل نرده‌های شیشه‌ای روش‌های مختلفی وجود دارد. به عنوان مثال در نمونه‌های بدون فرم و پایه از قطعاتی بهره می‌برند که به آن‌ها نگهدارنده از کف می‌گویند. در نمونه دیگری جهت نصب نرده‌های شیشه‌ای از سازه‌های اسپیگت استفاده می‌کنند. این سازه‌ها دارای پایه‌هایی هستند که شیشه‌ها درون آن‌ها جای می‌گیرند.

سازه‌هایی به نام اکسپوز وجود دارد که از آن‌ها نیز برای نصب نرده‌های شیشه‌ای استفاده می‌کنند‌. در این مدل نیز پایه و نگه دارنده‌های فلزی نقش اصلی را برعهده دارند. به طور کلی در نصب پروفیل نرده‌های شیشه‌ای مراحلی صورت می‌‌گیرد که به نوعی در تمامی روش‌ها عمومیت دارند. در بخش زیر به طور خلاصه به شرح این مراحل می‌پردازیم.

  • آماده سازی محل نصب: در محلی که قرار است پروفیل نرده‌های شیشه‌ای نصب شوند، کف زمین بایستی عاری از هر گونه کف پوشی باشد.
  • آماده سازی نرده: به یاد داشته باشید که طول و عرض نرده را باید به طور دقیق اندازه گیری کنید. همچنین از صحت اندازه ارتفاع نرده خود اطمینان حاصل نمایید. پس از تعیین اندازه دقیق آن‌ها شیشه‌ها برش داده می‌شوند.
  • آماده سازی وسایل جانبی: به هر حال در نصب نرده‌های شیشه‌ای تجهیزاتی مورد استفاده قرار می‌گیرند که باید قبل از اقدام به نصب تمامی آن‌ها آماده شوند. به عنوان نمونه در مواردی قلاب‌ها و گیره‌های فلزی را برای نصب به کار می‌گیرند که این تجهیزات به عنوان وسایل جانبی در نظر گرفته می‌شود. ناگفته نماند که تجهیزات نام برده نیز باید در اندازه‌های تعیین شده برش داده شوند.
  • نصب نرده: برای نصب پروفیل نرده‌های شیشه‌ای باید از دستورالعمل‌های خاصی پیروی کنید. از این رو اجرای این دستورالعمل‌ها نیازمند تخصص می‌باشد‌. بدین منظور باید از  افرادی که در این زمینه سر رشته دارند و حرفه‌ای هستند، کمک بگیرید.
مهدی نجاری
مهدی نجاری
I'm Mahdi Najjari, an experienced SEO specialist with over 2 years in the industry. As a senior building glass and ecommerce specialist, I offer customized SEO strategies to help businesses succeed online. With a proven track record and a dedication to staying current with the latest trends, I have what it takes to take your business to the next level.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Button